Crin Antonescu si-a prezentat demisia

Seful PNL, Crin Antonescu, si-a prezentat demisia in fata colegilor sai de partid. Decizia a fost luata ca urmare a esecului de la alegerile europearlamentare si cum Antonescu a promis ca daca formatiunea pe care o conduce nu va lua 20% din voturi isi va prezenta demisia, acesta s-a tinut de cuvant.

Pe Tariceanu l-au dat afara din sala si bine i-au facut pentru ca nu merita sa fie acolo. Oarecum pute a bolsevic dupa ce s-a aliat cu pesedistii pentru un fotoliu caldut la Senat si asa a tradat partidul al carui presedinte a fost candva si care are o traditie de peste o suta de ani. Eu i-as fi dat si niste saculeti parfumati ca poate asa ar fi scapat de mirosul rosu care il incojoara.

Tot el s-a suparat ca a fost dat afara din sala de sedinte unde se intalnisera penelistii, desi orcui i-ar fi crapat obrajii de rusine sa fi fost in locul lui, asa cum a zis si ziaristul Cristian Tudor Popescu.

Acum sa vedem ce o sa se intample cu alegerile din interiorul partidului. Deocamdata, Crin Antonescu o sa asigure interimatul pana cand se va alege un nou presedinte.

Sa vedem cine o sa il succede pe Antonescu si care va fi planul acestuia pentru PNL si pentru alegerile care bat la usa, cele prezidentiale.