Suparare


Ar fi bine să evitaţi articolul -impropriu spus- ăsta, dacă aveţi probleme cu inima, sunteţi gravide, sau gravizi, ori pur şi simplu sunteţi moralo-maniaci şi vi se ridică părul din nas la adulmecarea vreunui cuvânt colorat.

Ah, da. A.S 2. Pentru atmosfera în care scriu eu acum, ascultaţi în timp ce citiţi, Disturbed – Asylum. Have a nice.. fuck it.

-facepalm-

Nu ştiu de ce fac asta, dar vreau să dau sfoară-n ţară că îmi repugnă o.. creatură. Nu cred că am urât pe nimeni vreodată. Nu cred că o urăsc, dar ce simt, e, oricum, destul de apropiat. Apropiat la modul că… aş vrea să îşi rupă tocul în timp ce se plimbă pe stradă, să cadă şi să rămână ştirbă. Când vede că arată că o lavetă jegoasă trecută prin mixer să ţipe până îşi pierde vocea şi aruncă cineva cu o cărămidă în ea. Să se sperie mai tare şi să se descalţe, pt a putea alerga. Atunci să-i intre un ciob în labă, să facă o infecţie urâtă, cancer, şi să-i amputeze piciorul.

Buuun. Acum e într-un scaun cu rotile; bineînţeles, una din roţi se va rupe, va cădea în canalizare şi-şi va rupe botu. Să nu mai vorbim despre mirosul de mortăciune data cu spray la 16 mii pe care îl va avea. La cât de drăguţă am făcut-o, va ajunge pe o stradă lăturalnică, unde va fi prinsă, bătută şi violată de Godzilla.

I se vor dezumfla silicoanele, îi va cădea părul, restul dinţilor, se va îmbolnăvi de.. vreo chestie care îi va face părul să crească pe picioare, mâini, piept, spate, abdomen, limbă, urechi, nas, whatever. Să şi le împletească. Va lua salmonela şi singurul ei prieten va fi un şobolan.

Acum, Implantozaurule, linge-i-ai transpiraţia lui Bush, să te văd cum mai “concurezi”. Aaah.. ţi-ai dat seama că nu e o competiţie. Sper :).

Îngropa-te-ar Homer în mâzgă.

P.S. Acest post îi este dedicat celei mai proaste fiinţe ce a păşit pe acest pământ. Mai proastă chiar decât duo-ul Amalia/Emma. La un loc. Aşa că acest post NU este un pamflet, şi I MEANT EVERY SINGLE WORD. Praştio.