Raceala

Raceala asta ma omoara. Din cauza ei nu pot face nimic. Desi am luat mai multe medicamente, acestea nu si-au facut treaba. Sau cel putin nu si-au facut treaba asa cum trebuie. Nasul tot infundat e, iar tusea incepe incet incet sa isi faca si ea aparitia.
Astazi am anuntat la serviciu ca nu voi ajunge la birou si ca voi lucra de acasa. Sper sa nu fi creat probleme, iar colegii mei sa se descurce. Nu de alta dar trebuia sa predam un proiect astazi, Chiar daca nu e sfarsit de luna, pentru ca vin sarbatorile pascale, proiectele incepem sa le predam mai devreme, iar cei care au nevoie de serviciile noastre de externalizare salarizare ne-au cerut asta,
Nepotica mea a implinit zilele trecute doua luni. Este dinn ce in ce mai frumoasa. Iar eu o iubesc din ce in ce mai tare. Pentru ca nu locuieste aici in Romania, i-am trimis acum vreo saptamana un pachet. Sper sa fi ajuns pana acum. Si speram ca parintilor sa le placa ce le-am trimis. Cateva chestii mici, dar nu aveam cum sa le trimitem foarte foarte multe, pentru ca am trimis pachetul printr-un prieten. In fine... Pana la urma intentia conteaza, nu-i asa?